Voor comfortabele wandelsneakers bent u bij Looppunt Schoenen aan het juiste adres

We hebben hier een ruim assortiment aan mooie, kwalitatief hoogstaande wandelsneakers voor u klaarstaan. Neem eens op uw gemak een kijkje in het assortiment om hier te zien wat wij allemaal verkopen. We hebben in onze collectie bekende merken staan als Xsensible, Durea en GIJS Schoenen. Dit zijn merken waar schoenen worden gemaakt die tot het beste behoren wat er op het gebied van wandelschoenen te krijgen is. Bij ons kunt u deze wandelsneakers eenvoudig kopen, waarna u er lekker op uit kunt gaan!

Bekijk onze producten

De wandelsneakers webwinkel

We hebben bij Looppunt Schoenen een zeer ruim assortiment aan schoenen voor u bij elkaar gezocht. Dit zijn schoenen die met de grootste zorg zijn gemaakt. Neem bijvoorbeeld het merk Xsensible. Een populair merk onder wandelaars, die de hoge kwaliteit en perfecte pasvorm van de schoenen weten te waarderen. We hebben in ons assortiment altijd de nieuwe collectie van dit merk klaarstaan, maar ook de nieuwste collectie van andere merken. U kunt altijd even contact met ons opnemen om uw vragen over onze schoenen te stellen, of voor advies voor welke schoen het beste bij u past.

 

Bekijk onze producten

Meer weten over onze wandelsneakers?

Wilt u wandelsneakers in onze webwinkel kopen, maar wilt u hier eerst nog meer over weten? Dan bent u ook welkom in onze fysieke winkel in Nijmegen. Hier hebben wij alle modellen voor u bij elkaar staan. Samen met u bekijken we dan welk paar schoenen het beste bij u past. Online wandelsneakers kopen kan natuurlijk ook, bij elke schoen hebben we uitgebreide informatie voor u klaar staan. Looppunt Schoenen is de specialist als het aankomt op wandelschoenen. Deze kunt u met veel genoegen dragen en er de mooiste wandelingen mee maken. U kunt er dan op rekenen dat u een paar schoenen in huis haalt dat zeer lang meegaat en ook in perfecte staat blijft.